Kære DAM-medlemmer

Det glæder os at invitere jer til sommerudflugt 2022, i perioden 23.07.2022 til 31.07.2022.
Vi tager til Gargellen, Østrig

Vi kommer bl.a. til at overnatte tæt på bjergerne med god udsigt og mulighed for fordybelse og gode endags udflugter. Der vil være mulighed for:

Af aktiviteter tilbydes
Vandreture i skovene/bjerge
Tur i natur.
Laserskydning
Mulighed for at styre en drone (helikopter) også fjernstyret båd
Boldspil
Evt. Skattejagt i skoven
Quiz konkurrence
Udover fælles madlavning, opvask mm., som alle deltagere hjælper med til.

Krav
Gyldig rejsepas, der gælder i Østrig og andre lande fx. Tyskland.
Børn under 15 år skal have voksen ledsager med.
Der forventes at man hjælpe til med det daglige gøremål som madlavning og rengøring mm.
Følger sundhedsrestriktioner til den tid i på gældende lande.
Evt. sundhedsforsikring eller andre forsikringer, som medlemmer selv tegner, hvis de findes relevant.

Overnatning
I 2 boliger (den ene er bestilt fra d. 23.7 og 7 overnatninger frem, den anden fra 24.7 og 7 overnatninger frem).
De findes med dobbeltværelser/gruppeværelse, seng, strøm, bad, wc, køkken, køleskab, fryserum, mikroovn, opvaskemaskine, vaskemaskine, internet, fjernsyn mm.
Bemærk at datoen på udflugt er +/- en dag. Nærmere om fordeling af medlemmer, når turen nærmere sig. Der er booket 7 overnatninger til hvert medlem!

Kost
DAM bestyrelsen vil i samarbejde med deltagere stå for kost og drikkevarer. Dette inkluderet i prisen.
Der forventes at alle deltagere hjælper til.

Transport
Deltagere skal selv transportere sig til adressen og må hjælpes ad. Foreningen står ikke for transport og refunderer ikke udgifter for transport.
Nogle medlemmer kører selv og må hjælpes ad. Deltagere kan indbyrdes arrangere fælleskørsel.
Som forslag kan det offentlige også tages, fx tog, bus(fx flixbus) eller fly.
Obs. der er ca. 1.200 km fra København til overnatningsstedet.

For DAM medlemmer:
Medlemmer over 25 år: 3.000 kr.
Medlemmer mellem 15 og 25 år: 2.000 kr.
Medlemmer mellem 5 og 14 år: 1.000 kr.
Medlemmer under 5 år: Gratis
Bemærk alle deltagere skal være DAM-medlemmer for år 2022. Kontingent er 200 kr. pr. kalenderår og der åbnes mulighed for deltagelse i DAMs ugentlige aktiviteter.

Tilmelding
Der er plads til 37 personer, fordelt i 2 huse, hvorfor det er først til mølle-princippet.
Tilmeldingen og betalingen er BINDENDE. Pengene refunderes ikke på foranledning af deltager.
Du skal både tilmelde dig og betale mindst 750 kr. (som første rate) for at sikre dig plads i turen.
2. rate (restbeløb) skal senest betales 1.7.2022.
Begge rater kan betales samtidigt.
Hvis foreningen ikke modtager betalingen, 1.rate og 2.rate til tiden, er du ikke sikret plads på turen.
Hvis du afmelder dig turen eller ikke overholder dine pligter, tager foreningen et administrationsgebyr på 750 kr. = 1.rate, som således ikke refunderes tilbage.
I så fald turen aflyses af myndigheder fx grundet Corona, vil medlemmer få deres betaling delvist tilbage efter udgifterne fratrækkes.
.
Kontingentbetaling/deltagelsesgebyr sker ved bankoverførsel til:
Arbejdernes Landsbank
Reg: 5330
Kontonr. 0000359038
Tekst til modtager: Mobilnummer, navn og fødselsdato
.
Du kan tilmelde dig turen ved at udfylde nedenstående blanket.

Østrig sommertur 2022 – Tilmelding

23. July 2022 - 31. July 2022

Gargellen, Østrig

Udflugtansvarlig:
DAM forening, kontakt os via FB

Vi ses inshallah.

Kategorier: Udflugter